ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μιλούσε για Σπαρτιάτες… έφυγε σαν κυνηγημένος

Ο Ρικ Πιτίνο αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα όχι όπως θα έπρεπε και του άξιζε για όσα κουβαλούσε στο «βιογραφικό» του.

Μιλούσε για Σπαρτιάτες… έφυγε σαν κυνηγημένος

Μια ώρα αρχύτερα με βάση και την εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς, φεύγει από το «τριφύλλι» ο προπονητής που μπήκε στην κατηγορία Ομπράντοβιτς. Και αναφέρουμε τον Σέρβο προπονητή, καθώς ο Παναθηναϊκός και τα εκατομμύρια των φιλάθλων του, για πρώτη φορά μετά τα χρόνια του Σέρβου, είδαν σε προπονητή αυτό που δεν τους έβγαλε ουδείς άλλος.

Ο Ρικ Πιτίνο είναι αλήθεια πως κατά τη δεύτερη του θητεία, ουδέποτε έδειξε να ταιριάζει με το «τριφύλλι». Τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο (χτίσιμο ομάδας) όσο και σε φιλοσοφία. Δεν είναι λίγες οι φορές που κατηγορούσε εμμέσως τους παίκτες του και μετά από λίγες ώρες τους εκθείαζε. Το πρόβλημα στη φιλοσοφία φαινόταν, ειδικά το τελευταίο διάστημα. Πρόσφατα μάλιστα είχε δηλώσει πως δεν υπήρχε ημέρα που να ήταν χαρούμενος μετά την επιστροφή του στον «πράσινο» πάγκο.

Κάπως έτσι κλείνει το κεφάλαιο «Ρικ Πιτίνο» στον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ανθρώπου που θα ηγηθεί της επόμενης ημέρας ή χρονιάς. Ωστόσο αυτό που θα μείνει στον κόσμο της ομάδας, είναι οι τελευταίες ατάκες του εμβληματικού προπονητή, που μιλούσαν για μαχητές και για «Σπαρτιάτες». Η ιστορία έχει διδάξει πως η αναφορά στους Λάκωνες συνδυαζόταν με τη μη παραίτηση από τη μάχη… Κάτι που ο Πιτίνο ουδέποτε έπραξε, καθώς έφυγε σαν… κυνηγημένος.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.794 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.