ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το κεφάλαιο Πιτίνο έκλεισε από τώρα και αφήνει γλυκόπικρη γεύση

Ο Αρης Λαούδης γράφει για το κεφάλαιο Πιτίνο που έκλεισε για τον Παναθηναϊκό, τον Βόβορα που θα πάρει την ευκαιρία και τους... Σπαρτιάτες που δεν έφταιγαν σε τίποτα.

Το κεφάλαιο Πιτίνο έκλεισε από τώρα και αφήνει γλυκόπικρη γεύση

Μ’ ένα τηλεφώνημα έφυγε την πρώτη φορά, σαν… κλέφτης τη δεύτερη και κάπως έτσι κλείνει το κεφάλαιο «Ρικ Πιτίνο» στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός γύρισε στην πατρίδα του για τον κορωνοϊό, μέσα σε ένα 24ωρο βρήκε αυτό που δεν είχε βρει επί μήνες και οι «πράσινοι» σκέφτονται ήδη την επόμενη μέρα, ενδεχομένως και ανακουφισμένοι από τις εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.