ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ευρωπαϊκή καταξίωση για τα «φίνα κορίτσια»

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο φάιναλ φορ του Τσάλεντζ Καπ που έγινε σαν σήμερα το 2009 στο Γέζι της Ιταλίας και ο Σύλλογος δεν λησμονεί την στιγμή.

Ευρωπαϊκή καταξίωση για τα «φίνα κορίτσια»

Το συγκρότημα του Τάκη Φλώρου κατέκτησε τη δεύτερη θέση έχοντας στο πλευρό τους περίπου 200 «αιώνια πιστούς». Στον ημιτελικό το «τριφύλλι» επιβλήθηκε επί της ισπανικής Αλμπαθέτε με 3-0 (25-5, 25-21, 25-20) πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Σε ότι αφορά τον τελικό οι «πράσινες» είχαν αξιοπρεπή παρουσία παρά την ήττα τους με 0-3 (20-25, 20-25, 13-25) από την οικοδέσποινα Μοντεσιάβο Γέζι κερδίζοντας την αναγνώριση των αντιπάλων τους.

Αναλυτικά τα κορίτσια που έγραψαν ιστορία ήταν οι Χατζηνίκου, Σαπαρέφσκα, Τότσκο, Ντουμιτρέσκου, Τομάσεβιτς, Φερνάντεζ, Μυλωνά, Τζανακάκη, Κουτουξίδου και Παπαγεωργίου

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.061 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.