ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Διαδικτυακό κάλεσμα: «Στις 21:00 βγαίνουμε στα μπαλκόνια και χειροκροτούμε γιατρούς και νοσηλευτές»

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για να εμψυχώσουν τους γιατρούς και νοσηλευτές της χώρας που δίνουν την μάχη με την επιδημία του κορωνοϊού αναμένεται να πουν σήμερα στις 21:00 από τα μπαλκόνια τους οι πολίτες.

Διαδικτυακό κάλεσμα: «Στις 21:00 βγαίνουμε στα μπαλκόνια και χειροκροτούμε γιατρούς και νοσηλευτές»

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για να εμψυχώσουν τους γιατρούς και νοσηλευτές της χώρας που δίνουν την μάχη με την επιδημία του κορωνοϊού αναμένεται να πουν σήμερα στις 21:00 από τα μπαλκόνια τους οι πολίτες.

Το διαδικτυακό κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακολουθεί το παράδειγμα της Ισπανίας, όταν το Σάββατο κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν το ιατρικό προσωπικό.

Αναλυτικά το σχετικό κάλεσμα:

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.574 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας…Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας…Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο …όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!”

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...