ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Από το σπίτι και μέσω τηλεδιασκέψεων όλες οι εργασίες

Παναθηναϊκός: Οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν από το σπίτι αυτές τις μέρες.

Παναθηναϊκός: Από το σπίτι και μέσω τηλεδιασκέψεων όλες οι εργασίες

Παναθηναϊκός: Οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν από το σπίτι αυτές τις μέρες.

Οπως συμβαίνει στις περισσότερες δουλειές και τους εργασιακούς χώρους, έτσι και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν λάβει τα μέτρα τους και… προσέχουν για να έχουν.

Οι άνθρωποι που εργάζονται στην ομάδα δουλεύουν από το σπίτι τους και τις τελευταίες μέρες υπάρχει μόνο προσωπικό ασφαλείας και κάποιες εξαιρέσεις για μικρό χρονικό διάστημα. Ολες οι εργασίες γίνονται από το σπίτι και οι επαφές τηλεφωνικά, αλλά και μέσω τηλεδιασκέψεων από το διαδίκτυο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το βάρος αυτό το διάστημα έχει πέσει στον φάκελο αδειοδότησης, αλλά και στις επαφές Ρόκα και Δώνη για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και τις ανανεώσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.