ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορωνοϊός: 103 νέα κρούσματα στην Ελλάδα-Συνολικά 331

Στα 331 έφτασαν τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα Κυριακή 15/3 - 103 τα νέα.

Κορωνοϊός:  103 νέα κρούσματα στην Ελλάδα-Συνολικά 331

Στα 331 έφτασαν τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα Κυριακή 15/3.

Συνολικά νέα 103 κρούσματα του κορωνοϊού καταγράφηκαν στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 49 επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο. Ο αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα μας έφτασε τα 331.

Όπως ανέφερε ο λοιμωξιολόγος και επικεφαλής της επιτροπής του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας από τα 103 νέα κρούσματα τα 44 αφορούν σε πιθανή εγχώρια μετάδοση, καθώς δεν υπήρχε κάποια επαφή τους με ταξιδιώτες του εξωτερικού ή κάποιον ασθενή από τον κορωνοϊό.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 61.472 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέχρι στιγμής 10 άνθρωποι έχουν αναρρώσει από τον κορωνοϊό και έχουν πάρει εξιτήριο από τα νοσοκομεία. Μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί και ελεγχθεί 4.000 δείγματα για πιθανή μόλυνση από τον κορωνοϊό.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...