ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εικόνες ντροπής σε σούπερ μάρκετ: Δίνουν μάχη για ένα αντισηπτικό (vid)

Εικόνες ντροπής!

Εικόνες ντροπής σε σούπερ μάρκετ: Δίνουν μάχη για ένα αντισηπτικό (vid)

Τη διαβεβαίωση ότι υπάρχει επάρκεια προϊόντων στα σούπερ μάρκετ έδωσε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Ανάπτυξης. Ο Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησε αυτοψία σε επιχείρηση στη Χαλκηδόνα προκειμένου να διαπιστώσει αν εφαρμόζονται οι νέες διατάξεις που προβλέπονται στην τελευταία πράξη νομοθετικού περιεχομένου με μέτρα για την πανδημία του κορονοϊού.

«Τα ράφια είναι γεμάτα, δεν υπάρχει κανείς λόγος πανικού, υπάρχει επάρκεια προϊόντων. Από Πέμπτη θα υπάρχει ομαλότητα και στα αντισηπτικά, έχουμε από σήμερα αλλά με πίεση» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Οι στιγμές πανικού, όμως, ήρθαν, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο με τους πολίτες σχεδόν να… απωθούν τον υπουργό για να κάνουν «ντου» στα ράφια με τα αντισηπτικά.

Σε σχετική ερώτηση του ρεπόρτερ του Open TV σε πολίτη που είχε πάρει στην αγκαλιά του τουλάχιστον 10 πακέτα των τεσσάρων συσκευασιών και την ίδια ώρα και οι υπόλοιποι, πέφτοντας ο ένας πάνω στον άλλο βάζοντας και στις… τσέπες, απάντησε «εντάξει μωρέ, σιγά, δεν υπάρχει πρόβλημα…». Την ίδια στιγμή η τιμή του αντισηπτικού είχε τριπλασισταστεί τις τελευταίες ημέρες, καθώς από 0,60 έχει ξεπεράσει το 1,5 ευρώ!

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.647 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέτρα προστασίας, κάρτα εισόδου και ατομική ευθύνη… πάνε περίπατο…

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.