ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο Παναθηναϊκός μένει… σπίτι και οι αθλητές προτείνουν ταινίες (Vid)

Οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού αλλά και τμημάτων του Ερασιτέχνη... μένουν σπίτι και προτείνουν ταινίες! Διαβάστε τις επιλογές των παικτών.

Ο Παναθηναϊκός μένει... σπίτι και οι αθλητές προτείνουν ταινίες (Vid)

Στον Παναθηναϊκό τάσσονται υπέρ του μέτρου μένουμε σπίτι που εφάρμοσε η κυβέρνηση κατά της εξάλειψης του κορωνοϊού, με τους παίκτες της ομάδας να προτείνουν ταινίες που μπορεί να παρακολουθήσει το κοινό για να παραμείνει στις οικίες τους.

Στη λίστα εκτός από τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ, βρίσκονται και αθλητές άλλων τμημάτων του Ερασιτέχνη, όπως ο Πανταλέων και ο Πελεκούδας από το βόλεϊ ανδρών, καθώς και οι Κοσμά και Βεργίδου από την ομάδα βόλεϊ των γυναικών.

Αναλυτικά οι προτάσεις των παικτών:

Ντίνος Μήτογλου – The Gladiator Παναγιώτης Πελεκούδας – La Casa de Papel Όλγα Βεργίδου – Peaky Blinders Τζίμερ Φριντέτ – Rocky Τσάστιτι Ριντ – The Shawshank Redemption Άξελ Γιάκομπσεν – Vikings Νικ Καλάθης – Wedding Crashers Σωτήρης Πανταλέων – Spotlight Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος – Uncut Gems Σοφία Κοσμά – How To Get Away With Murder

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.