ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Τον νίκησε και στη Θεσσαλονίκη

Μια ακόμα σπουδαία νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ σαν σήμερα το 1985 όπου κατάφερε να επικρατήσει του Ολυμπιακού με 3-1 σετ.

Παναθηναϊκός: Τον νίκησε και στη Θεσσαλονίκη

Μια ακόμα σπουδαία νίκη πέτυχαν οι «λεβέντες με καρδιά» του Γιάννους Μπαντόρα στο βόλεϊ σαν σήμερα το 1985 όπου κατάφεραν να επικρατήσουν και πάλι επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και αποτελούσε τον δεύτερο γύρο των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Με αυτή τη νίκη οι «πράσινοι» αγκάλιασαν τον τίτλο και ο Σύλλογος δεν λησμονεί τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι «πράσινοι» θριαμβευτές ήταν οι: Κολιόπουλος, Καζάζης, Μαλουσάρης, Γαλάκος, Τεντζέρης, Ανδρεόπουλος, Τζεβελεκίδης, Πρωτοψάλτης, Αλεξίου, Διαμαντόπουλος, Καραμαρούδης και Τσιγαρίδας.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.