ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μακέντα, Πούγγουρας και Χατζηγιοβάνης κεντρίζουν το ενδιαφέρον από το εξωτερικό

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού είναι πολύ πιθανό να κεντρίσουν το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων.,

Μακέντα, Πούγγουρας και Χατζηγιοβάνης κεντρίζουν το ενδιαφέρον από το εξωτερικό

Αυτή τη χρονική περίοδο όλα φαίνεται να έχουν… παγώσει στο πράσινο στρατόπεδο.

Παρα ταύτα είναι τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με βάση την πολύ καλή απόδοση τους φέτος, είναι πολύ πιθανό να κεντρίσουν το ενδιαφέρον ξένων ομάδων.

Ο λόγος για τους Χατζηγιοβάνη, Πούγγουρα και Μακέντα.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 96.388 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πρώτος ανανέωσε το συμβόλαιο του πέρυσι, με την ρήτρα αποδέσμευσης του να είναι στα 2 εκατ. ευρώ. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν μία ομάδα δώσει αυτό το ποσό στον Παναθηναϊκό, θα τον κάνει αυτόματα δικό της.

Ο δεύτερος βρίσκεται σε συζητήσεις για να ανανεώσει τη συνεργασία του με το τριφύλλι, αλλά αν αυτό δεν συμβεί είναι δεδομένο ότι θα βρει πρόταση από το εξωτερικό.

Η περίπτωση του Μακέντα είναι επίσης σημαντική. Ο Ιταλός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021 με τον Παναθηναϊκό και είναι δεδομένο ότι οι πράσινοι θα θελήσουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους. Παρα ταύτα επειδή τίποτα δεν είναι σίγουρο, δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο να πουληθεί το καλοκαίρι, αν έρθει μια πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...