ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Όλοι θέλουν επιστροφή στη Λεωφόρο

Δεδομένη είναι η επιθυμία και η διάθεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για επιστροφή στη Λεωφόρο τη νέα χρονιά.

Όλοι θέλουν επιστροφή στη Λεωφόρο

Δεδομένη είναι η επιθυμία και η διάθεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για επιστροφή στη Λεωφόρο τη νέα χρονιά.

Το panathinaikos24.gr σας έχει ενημερώσει για τη συγκεκριμένη υπόθεση εδώ και ένα μήνα. Αν δεν υπήρχαν οι άσχημες εξελίξεις με τον κορωνοϊό, το θέμα θα είχε δρομολογηθεί. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα είχαν κάνει τις απαραίτητες επαφές με αυτούς του Ερασιτέχνη, κάτι που, φυσικά, θα γίνει το επόμενο διάστημα.

Το “Απόστολος Νικολαϊδης”, κατά πάσα πιθανότητα, θα φιλοξενήσει ξανά τον Παναθηναϊκό την επόμενη χρονιά. Τουλάχιστον, αυτή είναι η διάθεση. Θυμίζουμε, επίσης, ότι στην πρόσφατη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Παττούλη, μεταξύ άλλων είχε συζητηθεί το θέμα για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.252 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οσο για τα χρήματα που απαιτούνται από το ποδοσφαιρικό τμήμα για να φτιαχτούν όλα και να μπορεί η ομάδα να αγωνίζεται, υπάρχει η διάθεση να καλυφθούν. Σκοπός του “τριφυλλιού” είναι να αγωνίζεται στη Λεωφόρο, να τη… βελτιώσει σε όλους τους τομείς και να μείνει εκεί μέχρι να δουν όλοι αν, τελικά, προχωρήσει το πλάνο της διπλής ανάπλασης και του Βοτανικού. “Αυτό μας συμφέρει και αυτό πρέπει να κάνουμε”, λένε άνθρωποι του Συλλόγου που σχεδιάζουν την επιστροφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.