ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ

Μόνο ενωμένοι μπορούμε να το ξεπεράσουμε

Η Μαρία Οικονομίδου, μέσα από το blog της στο Panathinaikos24.gr, στέλνει το δικό της μήνυμα για τον κορωνοϊό και για τη στάση που πρέπει να έχουμε όλοι μας.

Μόνο ενωμένοι μπορούμε να το ξεπεράσουμε

Η Μαρία Οικονομίδου, μέσα από το blog της στο Panathinaikos24.gr, στέλνει το δικό της μήνυμα για τον κορωνοϊό και για τη στάση που πρέπει να έχουμε όλοι μας.

Καλησπέρα σας,

Το σημερινό μου μπλογκ στο panathinaikos24.gr θα είναι διαφορετικό από τα καθιερωμένα. Δυστυχώς σήμερα δεν θα μιλήσουμε για βόλεϊ, ούτε για Παναθηναϊκό, διότι αυτό που συμβαίνει είναι πάνω απ΄ όλα αυτά.

Ο κορωνοϊός έχει αλλάξει τη ζωή μας άρδην και εύχομαι αυτό να μην διαρκέσει πολύ. Αυτό βέβαια είναι κατά μεγάλο βαθμό στο χέρι μας. Ας γίνουμε όλοι λίγο πιο υπεύθυνοι. Πρέπει να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας, αλλά κυρίως τους ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Πρέπει να τηρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τα μέτρα και ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα αλλάξουν σύντομα.

Βρείτε πράγματα να κάνετε για εαυτό σας στο σπίτι. Διαβάστε ένα βιβλίο ή δείτε μία ταινία. Είναι μια δύσκολη στιγμή, την οποία θα ξεπεράσουμε όλοι μαζί. Η θετική σκέψη είναι προϋπόθεση για να μην μας επηρεάσει τόσο αρνητικά όλο αυτό.

Ας λειτουργήσουμε σαν μια μεγάλη ομάδα και πιστέψτε με στο τέλος θα είμαστε οι νικητές.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα, να προσέχετε

Μαρία Οικονομίδου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ