ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΑΝΑΛΥΣΗ

Παναθηναϊκός: Θέλει τη Λεωφόρο μέχρι… τον Βοτανικό

Το panathinaikos24.gr αναλύει το σχέδιο του Παναθηναϊκού για την επιστροφή στη Λεωφόρο, τις εργασίες που πρέπει να γίνουν, αλλά και το περίφημο 50-50 για τον Βοτανικό.

Παναθηναϊκός: Θέλει τη Λεωφόρο μέχρι… τον Βοτανικό

Οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό και τα όσα συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν «παγώσει» πολλά θέματα, τα οποία θα είχαν προχωρήσει αυτό το διάστημα. Οι έκτακτες συνθήκες δεν επιτρέπουν προγραμματισμένες κινήσεις, γεγονός που έχει αντίκτυπο και στον Παναθηναϊκό. Από τον σχεδιασμό, μέχρι την επόμενη μέρα στο γηπεδικό, που είναι, αναμφίβολα, και το πιο «καυτό» ζήτημα για το «τριφύλλι».

Το panathinaikos24.gr αναλύει την όλη κατάσταση. Τι συμβαίνει  με τη Λεωφόρο, ποιες οι σκέψεις που γίνονται, ποιες οι επόμενες κινήσεις για τον Βοτανικό και τη διπλή ανάπλαση, παρά την καθυστέρηση λόγω των εξελίξεων…

Δεδομένη η επιθυμία για επιστροφή

Σε ό, τι έχει να κάνει με το θέμα της Λεωφόρου, η διάθεση και η επιθυμία για επιστροφής το «Απόστολος Νικολαϊδης» είναι δεδομένη. Στη συνάντηση που είχαν Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος έγινε μια συζήτηση επ’ αυτού, όχι, όμως, αναλυτική. Περισσότερο για να φανούν οι διαθέσεις, μετά την κόντρα που υπήρχε πριν από 2 χρόνια και που είχε ως αποτέλεσμα τη μετακόμιση του «τριφυλλιού» στο ΟΑΚΑ. Οι πληροφορίες του panathinaikos24.gr– της ιστοσελίδας που σας είχε αναφέρει για την επιστροφή στο «Απόστολος Νικολαϊδης» από τις 15 Φεβρουαρίου– αναφέρουν ότι διάθεση και από τις δυο πλευρές για συνεργασία και επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα υπάρχει και σε αυτό το πλαίσιο (μεταξύ άλλων) είχαν προγραμματιστεί νέα ραντεβού που πήγαν πίσω λόγω κορωνοϊού.

Οι βελτιώσεις και η καθυστέρηση λόγω κορωνοϊου

Οι περισσότερες πιθανότητες είναι υπέρ της επιστροφής στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Θα απαιτηθεί ένα ποσό περίπου 800.000 ευρώ για εργασίες, ενώ μην ξεχνάμε ότι ο Ερασιτέχνης περιμένει και κονδύλι από την περιφέρεια για να βελτιώσει το γήπεδο, κυρίως, σε ό, τι έχει να κάνει με τους εσωτερικούς χώρους. Το θέμα, πλέον, είναι πότε θα γίνει νέα συνάντηση. Αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς, διότι πολύ απλά ο κορωνοϊός και οι έκτακτες συνθήκες έχουν αφήσει σε δεύτερη μοίρα όλα τα υπόλοιπα.

Στο βάθος… Βοτανικός

Αναμφίβολα, το μεγάλο όνειρο και ο στόχος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να προχωρήσει η διπλή ανάπλαση και ο Βοτανικός. Αυτό, άλλωστε, είχε πει και στον Γιάννη Αλαφούζο, προτείνοντάς του να φτιάξουν μια εταιρεία και από κοινού (50-50) να προχωρήσουν τις εξελίξεις με τη χρηματοδότηση – δανειοδότηση για το γηπεδικό, βρίσκοντας κι άλλους ιδιώτες. Αυτό προτάθηκε ως plan b από τον dpg, απ΄ τη στιγμή που από την κυβέρνηση δεν μπόρεσαν, τελικά, να δοθούν εγγυήσεις για τη χρηματοδότηση. Το θέμα παραμένει, φυσικά, ανοικτό.

Το πρώτο δεδομένο είναι η μεγάλη πιθανότητα επιστροφής στο Απόστολος Νικολαϊδης και από εκεί και πέρα, αφού ηρεμήσει και η κατάσταση και επανέλθουμε στην κανονικότητα, ο στόχος και το όραμα κυρίως από πλευρά Ερασιτέχνη και Γιαννακόπουλου παραμένει ο Βοτανικός. Μέχρι τότε, η ομάδα θα αγωνίζεται στο «Απόστολος Νικολαϊδης» αρχής γενομένης, αν δεν αλλάξει κάτι, από τη νέα σεζόν. Απόφαση δεν έχει παρθεί. Αυτός, όμως, είναι ο στόχος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ