ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

ΡΕΤΡΟ: Όταν το “χόρτο” ακουγόταν από τη Λεωφόρο μέχρι… τον Πειραιά! (vid)

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Το "χόρτο" στα καλύτερά του.

ΡΕΤΡΟ: Όταν το

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Το “χόρτο” στα καλύτερά του.

Το «χόρτο μαγικό» αποτελεί ένα από τα αγαπημένα συνθήματα της «πράσινης» εξέδρας. Ένα σύνθημα που έχει ταξιδέψει στα «πέταλα ολόκληρης της γης» μαζί με τον Παναθηναϊκό, προκαλώντας τον παγκόσμιο θαυμασμό με αρκετούς συλλόγους να έχουν δανειστεί και προσαρμόσει στα δικά τους στάνταρ τον ρυθμό και το εν λόγω σύνθημα.

Την αμαρτία μας, βέβαια, θα την πούμε. Παλαιότερα το ιστορικό σύνθημα ήταν και καλύτερo. Ο κόσμος το ζούσε πιο έντονα και δημιουργούσε πιο καυτή ατμόσφαιρα όταν το φώναζε. Χοροπηδούσε πανω – κάτω, φτιάχνοντας μια πράσινη… θάλασσα, σε αντίθεση με τη νεότερη γεννιά που την ώρα της έκρηξης αντί να χοροπηδάει, κάνει… σχιζοφρένεια. Ισως αν δουν το παρακάτω βίντεο οι νεότεροι να αναθεωρήσουν και να ξανακάνουν το χόρτο όπως παλιά.

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε τη Λεωφόρο να… χορεύει στους ρυθμούς του συνθήματος στο ντέρμπι του 2003 με τον Ολυμπιακό, με τις φωνές των οπαδών να φτάνουν μέχρι τον… Πειραιά!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE