ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γεωργίτσας: «Αν τηρηθεί το πρόγραμμα ευλαβικά δεν θα επηρεάσει τους παίκτες η αποχή»

Για τις οδηγίες και το πρόγραμμα που δόθηκε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μίλησε ο γυμναστής της ομάδας, Γρηγόρης Γεωργίτσας.

Γεωργίτσας: «Αν τηρηθεί το πρόγραμμα ευλαβικά δεν θα επηρεάσει τους παίκτες η αποχή»

Ο Γρηγόρης Γεωργίτσας στενός συνεργάτης του Γιώργου Δώνη και μέλος του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού, μίλησε στα «ΝΕΑ» για τις συμβουλές που έχουν δοθεί στους ποδοσφαιριστές, το πρόγραμμα εκγύμνασης αλλά και τι θα πρέπει να ακολουθήσουν, ώστε να μην επηρεαστούν σε μεγάλο βαθμό από την αποχή των προπονήσεων και των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε δώσει κι εμείς στον Παναθηναϊκό αλλά και όλες οι ομάδες συγκεκριμένο πρόγραμμα στους ποδοσφαιριστές. Και αυτό το πρόγραμμα πρέπει να το τηρούν ευλαβικά να είναι επιμελείς προκειμένου να μην τους επηρεάσει η αποχή. Να κάνουν τον διάδρομο που πρέπει τις ασκήσεις που πρέπει Αν τα κάνει όλα αυτά δεν θα τον επηρεάσει. Αν τα κάνει μία φορά τις πέντε μέρες θα τον επηρεάσει.

Σκεφτείτε ότι όσες μέρες κάθεσαι θέλεις το διπλό διάστημα για να επανέλθεις. Αν για παράδειγμα ένας παίκτης δεν κάνει τίποτα για μια εβδομάδα χρειάζεται 15 μέρες για να επανέλθει.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.387 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν ξεκινήσουμε πάλι προπονήσεις φαντάζομαι πως θα μας δώσουν ένα διάστημα μέχρι να ξεκινήσουν οι αγώνες. Κι αυτό το διάστημα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Να κάνουν ένα πρόγραμμα σαν να είμαστε στο ξεκίνημα της χρονιάς λίγο πιο έντονο ίσως απ ό,τι στα μέσα του Αυγούστου.

Με αυτό το πλάνο πρέπει να προχωρήσεις. Σαν να είσαι σε ομάδα που ξεκινάει νωρίς τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσα στο καλοκαίρι και να χρειαστεί να είναι έτοιμη στον λίγο χρόνο που διαθέτει. Είναι επαγγελματίες».

Σχετικά με το πώς θα παρουσιαστούν οι παίκτες και κατ επέκταση οι ομάδες συνολικά και αν θα έχουν τα ίδια τρεξίματα και τις ίδιες αντοχές με όσα βλέπαμε πριν από τη διακοπή: «Εξαρτάται από τον χρόνο που θα έχουμε μέχρι να ξαναπαίξουμε. Αν σου δώσουν ένα περιθώριο 15 ημερών τότε θα έχεις τον χρόνο να δουλέψεις και οι παίκτες θα επιστρέψουν σε κανονικά επίπεδα θα είναι καλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.