ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαρτσάκης: «Πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε – Μένουμε σπίτι και ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών»

Το δικό του μήνυμα για τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού, έστειλε ο αθλητής του τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο, Χρήστος Μαρτσάκης.

Μαρτσάκης: «Πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε - Μένουμε σπίτι και ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών»

Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο, τοποθετήθηκε μέσω της «Πράσινης» για τα μέτρα πρόληψης που πρέπει να υπακούσουν όλοι, σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Αυτό που ζούμε την τελευταία εβδομάδα είναι κάτι πρωτόγνωρο αλλά παράλληλα και κάτι πολύ σοβαρό. Η ζωή μας έχει αλλάξει άρδην για ένα πολύ σημαντικό σκοπό, να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, αλλά κυρίως τους ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, όπως οι ηλικιωμένοι και άνθρωποι με σοβαρά νοσήματα, από τον κορωνοϊό.

Είναι επιτακτική ανάγκη να παραμείνουμε στο σπίτι μας, για όσο αυτό είναι απαραίτητο. Πρέπει να αναλάβουμε όλοι το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί και να βοηθήσουμε στο να βγούμε από αυτήν την κρίση όσο το δυνατόν πιο αλώβητοι γίνεται. Γι’ αυτό μένουμε όλοι σπίτι και ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.976 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.