ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΑΚΕΝΤΑ

Μήνυμα Μακέντα για την Ιταλία: «Να είστε δυνατοί, θα το περάσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι» (Vid)

Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη πατρίδα του, που περνάει δύσκολες στιγμές, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μήνυμα Μακέντα για την Ιταλία: «Να είστε δυνατοί, θα το περάσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι» (Vid)

Ο Φεντερίκο Μακέντα έστειλε μέσω των social media το δικό του ξεχωριστό μήνυμα, λόγω καταγωγής, με αφορμή τις καταστάσεις που όλοι βιώνουμε λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊου.

Ο Ιταλός επιθετικός των «πράσινων» συνέστησε σε όλους την προσοχή για παραμονή στο σπίτι ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Ιταλία, στην οποία η λίστα με τα θύματα του κορωνοϊού ολοένα και αυξάνεται.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Ο κορωνοϊός είναι μία σοβαρή κατάσταση. Είναι σημαντικό ν’ ακολουθήσουμε τους κανόνες. Να προστατεύσετε τους εαυτούς σας και όσους είναι γύρω σας. Μείνετε σπίτι. Έχουμε μία μεγάλη μάχη να νικήσουμε. Θέλω να πω στους συμπατριώτες μου να μείνουν δυνατοί. Όλοι ενωμένοι θα το ξεπεράσουμε αυτό. Να προσέχετε».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.374 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.