ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ζήσης: «Οι διαιτητές μας σέβονται πλέον – Νοοτροπία νικητή με τον Γιαννακόπουλο στο τιμόνι»

Ο… αφανής ήρωας των νικών επί του Ολυμπιακού, Δημήτρης Ζήσης, ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για το πρώτο του πέρασμα από τον Παναθηναϊκό, η επιστροφή στο τριφύλλι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, οι σπουδές του αλλά και το μήνυμά του για τον κορωνοϊό σε μία συνέντευξη – εξομολόγηση.

Ζήσης: «Οι διαιτητές μας σέβονται πλέον – Νοοτροπία νικητή με τον Γιαννακόπουλο στο τιμόνι»

Ο λίμπερο του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ζήσης, μιλάει για την καριέρα του, το πρώτο και το δεύτερο πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό ενώ στέκεται και στη διοίκηση του «τριφυλλιού».

Τι είπε για τον Σωτήρη Πανταλέων, τους Δημήτρη και Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο, τον Αλέξανδρο Ράπτη, την Εθνική αλλά και πολλά ακόμα στη συνέντευξη που ακολουθεί.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...