ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανουάρ: «Στον Παναθηναϊκό ένιωσα την αγάπη – Να επιστρέψω και να καθιερωθώ στη Βαγιαδολίδ»

Για την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό το διάστημα που αγωνίστηκε και την επιθυμία του να επιστρέψει και να παίζει στη Βαγιαδολίδ, μίλησε ο Ανουάρ.

Ανουάρ: «Στον Παναθηναϊκό ένιωσα την αγάπη - Να επιστρέψω και να καθιερωθώ στη Βαγιαδολίδ»

Ο Ανουάρ βρίσκεται στο «τριφύλλι» με τη μορφή δανεισμού από την ισπανική Βαγιαδολίδ ως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Αs», αναφέρθηκε στις αγωνιστικές του εμπειρίες με την «πράσινη» φανέλα, τόνισε πως από την πρώτη στιγμή ένιωσε ξανά ποδοσφαιριστής και κατέληξε λέγοντας πως επιθυμία του είναι να επιστρέψει του χρόνου στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά αποσπάσματα της συνέντευξης του στην «As»:

Πως είναι η εμπειρία σου μακριά από την Ελλάδα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία;

«Στην Ελλάδα σίγουρα το επίπεδο δεν είναι αντίστοιχο της Ισπανίας. Όταν σταμάτησαν οι προπονήσεις στην Ισπανία, εδώ συνεχίζαμε να κάνουμε προπόνηση αλλά τώρα σταματήσαμε. Την Κυριακή θα ξεκινούσαμε τα πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ αλλά συναντήσαμε τον γιατρό και τον προπονητή και μας είπε πως θα διακοπούν. Μας έδωσαν εξοπλισμό για να προπονούμαστε στο σπίτι και δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψουμε. Είναι σίγουρα δύσκολο σε αυτή την κατάσταση να είσαι μακριά από το σπίτι».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 11.771 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εσένα προσωπικά σου δημιουργεί ένα επιπλέον πρόβλημα γιατί σε σταματάει σε ένα καλό μομέντουμ;

«Με θυμώνει γιατί στη Βαγιαδολίδ δεν έπαιρνα αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ένιωθα ότι χρειάζομαι τα λεπτά και όταν ήρθα εδώ στον Παναθηναϊκό άρχισα να παίζω και να νιώθω παίκτης ξανά. Βρήκαν τον εαυτό μου και ήθελα να συνεχίσω έτσι και στα πλέι οφ όμως δυστυχώς ο χρόνος σταμάτησε».

Μπορεί αυτή η κατάσταση να σου δημιουργεί πρόβλημα στην κλήση στην εθνική ομάδα;

«Πέρσι ήμουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και είχα βρει χώρο στην ενδεκάδα και ένιωθα σημαντικός. Δεν θέλω τώρα να σκέφτομαι περισσότερο το συγκεκριμένο θέμα».

Πως ήταν η προσαρμογή σου στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Από την πρώτη ημέρα το κλαμπ με στήριξε, είμαστε ένα καλό γκρουπ με νέους παίκτες. Ένιωσα την αγάπη των οπαδών από την πρώτη στιγμή. Στην ομάδα μιλούν αγγλικά και έτσι μπορώ να επικοινωνήσω και να καταλάβω όσα μας λένε. Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ. Το επίπεδο είναι ψηλό. Η διαφορά σε σχέση με το ισπανικό πρωτάθλημα είναι ότι θα το χαρακτήριζα πιο άμεσα. Σε άλλα παιχνίδια ο προπονητής με έχει χρησιμοποιήσει στη θέση ”8” και σε άλλα στη θέση ”6”».

Πως και αποφάσισες να φύγεις από τη Βαγιαδολίδ μόλις ανανέωσες;

«Ανανέωσα και ήθελα να πετύχω στη Βαγιαδολίδ. Έζησα εκεί σπουδαία πράγματα που θέλω να ζήσω ξανά. Δεν έπαιρνα όμως χρόνο συμμετοχής όπως θα ήθελα. Ανανέωσα αλλά ήξερα πως ήθελα να πάω κάπου να νιώσω σημαντικός. Ελπίζω τη νέα σεζόν να επιστρέψω και να βρω μία θέση στην ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.