ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: 31 νέα κρούσματα – Συνολικά 418 καταγεγραμμένοι ασθενείς στην Ελλάδα

Σε 31  αυξήθηκαν τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού που καταγράφηκαν στην Ελλάδα. Ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε συνολικά τα 418. Τι είπε ο λοιμωξιολόγος και επικεφαλής της επιτροπής του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

Κορωνοϊός: 31 νέα κρούσματα - Συνολικά 418 καταγεγραμμένοι ασθενείς στην Ελλάδα

Σε 31 αυξήθηκαν τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού που καταγράφηκαν στην Ελλάδα. Ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε συνολικά τα 418 και οι νεκροί είναι 5. Τα περισσότερα κρούσματα καταγράφονται στην Αττική.

Συνολικά 64 κρούσματα είναι απροσδιόριστης πηγής μετάδοσης. Συνολικά 79 άνθρωποι νοσηλεύονται εκ των οποίων οι 13 είναι διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας. Σύμφωνα με τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα όλοι λαμβάνουν αντιική θεραπεία.

Ο μέσος όρος της ηλικίας των κρουσμάτων είναι κοντά στα 70 έτη.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.633 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέχρι στιγμής έχουν ελεγχθεί 6.000 δείγματα και 14 άνθρωποι πήραν εξιτήριο από τα νοσοκομεία. Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.