ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Συζητάει για φανέλα – ρετρό και του χρόνου

Παναθηναϊκός και kappa είναι σε επαφές για την εμφάνιση της επόμενης χρονιάς και ο σχεδιασμός ρετρό είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και τη νέα σεζόν.

Παναθηναϊκός: Συζητάει για φανέλα – ρετρό και του χρόνου

Παναθηναϊκός και kappa είναι σε επαφές για την εμφάνιση της επόμενης χρονιάς και ο σχεδιασμός ρετρό είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και τη νέα σεζόν.

Τη φετινή πρώτη χρονιά συνεργασίας (έπειτα από τα μέσα της δεκαετίας του ’90) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την kappa, τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Οι νέες εμφανίσεις του «τριφυλλιού» άρεσαν στην πλειοψηφία του κόσμου και η τέταρτη επετειακή με τη χοντρή κάθετη ρίγα έκανε… θραύση. Οι φίλαθλοι την αγάπησαν, γεγονός που φαίνεται και στις πωλήσεις που έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι της ΠΑΕ, αλλά και της εταιρείας που προμηθεύει με αθλητικό υλικό το «τριφύλλι».

Οι δυο πλευρές είναι σε επαφές για την εμφάνιση της επόμενης σεζόν. Παναθηναϊκός και kappa έχουν συμβόλαιο για τρία χρόνια και απ’ ότι φαίνεται είναι άκρως ικανοποιημένοι με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της συνεργασίας τους.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.090 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται σκέψεις για φανέλα – ρετρό και την επόμενη σεζόν. Τα στελέχη της πράσινης ΠΑΕ επεξεργάζονται διάφορα σχέδια που τους προτείνει η kappa και έχοντας ως βάση τα φετινά πολύ καλά αποτελέσματα της επιλογής για επετειακή φανέλα (η οποία αρχικά ήταν να φορεθεί μόνο στο Κύπελλο, αλλά το γεγονός ότι άρεσε στον κόσμο «ανάγκασε» την ομάδα να κάνει αίτημα στη Λίγκα για τέταρτη εμφάνιση), θα πάνε στο ίδιο σκεπτικό και τη νέα χρονιά, αρκεί, φυσικά, να καταλήξουν σε κάτι που τους αρέσει. Ηδη, έχουν ξεχωρίσει 2-3 σχέδια και σύντομα θα πάρουν την τελική τους απόφαση.

Το συγκεκριμένο θέμα, όπως και άλλα, «τρέχει» παρά τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό. Το εργοστάσιο είναι στην Τουρκία και οι σχεδιαστές στην Ιταλία. Οι επαφές γίνονται και το επόμενο διάστημα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα καταλήξουν στη φανέλα της σεζόν 2020-21.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...