ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σπαρακτική εικόνα: Ηλικιωμένος κρατά τη λίστα με τα ψώνια ανάμεσα σε άδεια ράφια σούπερ μάρκετ (pic)

Θλίψη προκαλεί η εικόνα ενός ηλικιωμένου σε σούπερ μάρκετ της Αγγλίας, ο οποίος έχει στα χέρια του την λίστα με τα ψώνια αλλά στο σούπερ μάρκετ που βρίσκεται τα ράφια είναι άδεια.

Σπαρακτική εικόνα: Ηλικιωμένος κρατά τη λίστα με τα ψώνια ανάμεσα σε άδεια ράφια σούπερ μάρκετ (pic)

Ένας ηλικιωμένος βρίσκεται σε σούπερ μάρκετ της Αγγλίας και κοιτάει την λίστα του με τα ψώνια. Γύρω του όλα τα ράφια είναι άδεια.

Καταναλωτές έσπευσαν να αγοράσουν ό,τι βρισκόταν σε αυτά μετά τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον σε μια προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού στην Μεγάλη Βρετανία.

Η φωτογραφία του ηλικιωμένου μπροστά στα άδεια ράφια τραβήχτηκε σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ της χώρας, στο Έπσομ.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η συγκεκριμένη εικόνα κάνει τον γύρο του διαδικτύου με πολλούς να συγκινούνται με τον ηλικιωμένο κύριο.

«Ω Θεέ μου, δάκρυσα» έγραψε ένας χρήσης στο Twitter, με έναν άλλον να προσθέτει «Είναι τόσο στενάχωρη αυτή η εικόνα. Τις προάλλες πήγα στο τοπικό μου σούπερ μάρκετ. Η ίδια κατάσταση. Με στενοχώρησε πολύ».

https://twitter.com/frankbrunoboxer/status/1239978398388281345

Πηγή: newsbeast.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.