ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το μπάτζετ, ο σχεδιασμός και τα σενάρια

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σχεδιάζουν την επόμενη μέρα, αλλά τα πάντα γίνονται σε θεωρητικό επίπεδο, λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό.

Παναθηναϊκός: Το μπάτζετ, ο σχεδιασμός και τα σενάρια

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σχεδιάζουν την επόμενη μέρα, αλλά τα πάντα γίνονται σε θεωρητικό επίπεδο, λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό.

Οι “πράσινοι” από τη μια έχουν το μυαλό τους στο πως θα τελειώσει η φετινή σεζόν μετά και την ανακοίνωση της ΟΥΕΦΑ για προσπάθεια να ολοκληρωθούν τα εθνικά πρωταθλήματα μέχρι τις 30 Ιουνίου και από την άλλη κοιτάζουν και την επόμενη χρονιά. Σε νορμάλ συνθήκες πολλά πράγματα θα είχαν ήδη δρομολογηθεί. Με όλα όσα συμβαίνουν, όμως, ο σχεδιασμός είναι “παγωμένος” και αυτό που κάνουν τα στελέχη της ΠΑΕ είναι να φτιάχνουν ένα… θεωρητικό πλάνο με υπολογισμούς και σενάρια.

Αυτό που περιμένουν όλοι είναι να μάθουν ποιο θα είναι το τελικό μπάτζετ. Αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Από το πως θα κλείσει, τελικά, η φετινή χρονιά οικονομικά, από το αν θα υπάρξει άρση της ευρωπαϊκής ποινής, από τα τηλεοπτικά τα οποία κι αυτά είναι στον αέρα, αλλά και από υπόλοιπα έσοδα που θα υπάρξουν στον προυπολογισμό, με τις όποιες αρρυθμίες μπορούν να έχουν, λόγω της κατάστασης που επικρατεί. Στο “τριφύλλι” προσπαθούν όλα αυτά τα να βάλουν κάτω και τις επόμενες μέρες να παρθούν οι αποφάσεις για την επόμενη μέρα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.998 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ταυτόχρονα, εκκρεμεί και το ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Δώνη, το οποίο, όπως καταλαβαίνει κανείς, στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει. Θα πρέπει να περάσουν όλα αυτά που συμβαίνουν και στη συνέχεια, όταν θα επανέλθει μια κανονικότητα και στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα, οι δυο άνδρες να τα πουν, προκειμένου να μπει τέλος στις διαφωνίες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.