ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κλείνουν όλα τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Το Υπουργείο Τουρισμού κλείνει τα ξενοδοχεία της χώρας για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Κλείνουν όλα τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Υπουργείο τουρισμού με γνώμονα την προστασία των εργαζομένων στα ξενοδοχεία ανακοινώνει την απόφαση της Κυβέρνησης για αναστολή της λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας έως το τέλος Απριλίου με την υποχρέωση να λειτουργεί 1 ξενοδοχείο ανά πρωτεύουσα περιφερειακής ενότητας και 3 ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η απόφαση θα ισχύσει από τα μεσάνυχτα της 22ας προς 23ης Μαρτίου», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Ήδη ενώσεις ξενοδόχων έχουν στείλει επιστολές στον Πρωθυπουργό που ζητούσαν το κλείσιμο των ξενοδοχείων

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.206 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την ανακοίνωση της κυβέρνησης κλειστά θα παραμείνουν έως τις 30 Απριλίου ξενοδοχεία και τα καταλύματα εποχιακής λειτουργίας  σε όλη την Ελλάδα.

Κι ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να εξειδικευτούν τα μέτρα που θα λάβει η Κυβέρνηση για τη βαριά βιομηχανία της χώρας, οι ξενοδοχοϋπάλληλοι εντάσσονται στα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί και θα λάβουν το έκτακτο επίδομα που ανακοινώθηκε χθες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.