ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προτίμησε… επαρχία ο Βαγιαννίδης

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης βρίσκεται στα Καμένα Βούρλα, όπου και συνεχίζει να προπονείται απομονωμένος.

Προτίμησε… επαρχία ο Βαγιαννίδης

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης βρίσκεται στα Καμένα Βούρλα, όπου και συνεχίζει να προπονείται απομονωμένος.

Ολοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολουθούν το δικό τους ξεχωριστό πρόγραμμα από το σπίτι, αυτές τις μέρες που οι προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν απαγορευτεί, λόγω κορωνοϊου. Για τουλάχιστον μέχρι τις 27 του μήνα, οι παίκτες θα γυμνάζονται μόνοι τους.

Ο νεαρός Γιώργος Βαγιαννίδης βρίσκεται μαζί με τον αδερφό του στα Καμένα Βούρλα, την ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας του. Από εκεί ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα, ενώ κάνει και κάποιες ασκήσεις μόνος του στο δημοτικό στάδιο της περιοχής.

Φυσικά, εξέλιξη στο θέμα του συμβολαίου του δεν υπάρχει, κάτι που είναι λογικό. Οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει να έχουν την τελική επαφή από κοντά, αφού ξεπεραστεί η κρίση των τελευταίων ημερών και επανέλθει η κανονικότητα στις ζωές όλων μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE