ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG ΙΩΑΝΝΑΣ ΔΙΕΛΑ

Εκμεταλλευτείτε το χρόνο σας κάνοντας κάτι δημιουργικό

Η Ιωάννα Δίελα, μέσα από το προσωπικό της blog στο Panathinaikos24.gr, στέλνει το δικό της μήνυμα για τον κορωνοϊό και καλεί άπαντες να εκμμεταλλευτούν το ελεύθερο χρόνο που έχουν κάνοντας κάτι δημιουργικό.

Εκμεταλλευτείτε το χρόνο σας κάνοντας κάτι δημιουργικό

Καλησπέρα σας,

Σήμερα έχουμε Πέμπτη  19 Μαρτίου του 2020 και υπό άλλες συνθήκες θα σας μιλούσα για το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου (το οποίο φυσικά δεν διεξήχθη λόγω κορωνοϊού) αλλά και για το παιχνίδι με το Μοσχάτο΄για το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για να γίνει χθες. Με λίγα λόγια τόσο οι παίκτριες όσο και το τεχνικό τιμ θα κινόντουσαν τις προηγούμενες μέρες σε ρυθμούς φάιναλ φορ Κυπέλλου.

Δυστυχώς όμως ο κορωνοϊός έχει αλλάξει άρδην την ζωή όλων μας και αυτά που ζούμε είναι πρωτόγνωρα. Αυτή η καινούργια πανδημία πέρα από τον φόβο, δημιουγρεί και ερωτηματικά σχετικά με το ποια θα είναι η συνέχεια. Αν το καλοκαίρι που μας πέρασε εμφανιζόταν κάποιος και μας έλεγε ότι με το νέο χρόνο θα σταματήσετε να πηγαίνετε στις δουλειές σας, θα σταματήσετε να κάνέτε προπονήσεις, ότι τα πρωταθλήματα θα διακοπούν και πως το μόνο που θα λειτουργεί θα είναι τα φαρμακία και τα σούπερ μάρκετ, δεν θα του δίναμε καν σημασία ή θα του λέγαμε να σταματήσει να βλέπει τόσες σειρές στο Netflix, διότι τον έχουν επηρεάσει.

Αυτό βέβαια που ζούμε είναι πρωτόγνωρο και θα έχουμε να το λέμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας, μιας και αυτό που συμβαίνει στον κόσμο τώρα είναι σπάνιο. Γι΄ αυτό εγώ σας προτείνω αντί να βλέπουμε μόνο ειδιήσεις και να τρομοκρατούμαστε ή να είμαστε πάνω στα κινητά, να εκμεταλλευτούμε τις ώρες αυτές κάνοντας κάτι δημιουργικό. Πλέον η απάντηση «Δεν έχω χρόνο» δεν έχει καμία βάση. Πρέπει να εκμεταλλευτεί ο καθένας τον ελεύθερο χρόνο που έχει και να κάνει πράγματα, τα οποία δεν μπορούσε να κάνει πριν.

Όσον αφορά εμάς τους αθλήτες, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Εμείς πρέπει να βρούμε τρόπους για να διοχετεύσουμε την ενέργεια μας και να διατηρηθούμε σε μία καλή φόρμα, μιας και δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν ξανά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πρέπει είτε να βγάλουμε μόνοι μας ένα πρόγραμμα είτε να ζητήσουμε από τον γυμναστή της ομάδας μας να μας βγάλει.

ΥΓ1. Αυτό που ακολουθεί αφορά τις νεαρές αθλήτριες της ομάδας μας (Αντιγόνη, Βούλα, Άννα – Μαρία, Άρτεμης, Λίλη). Επιτέλους θα μπορείτε να λέτε και σεις ότι έχετε ζήσει κάτι. Θα λέτε «Ήμουν και γω στη γενιά που πέρασε τον κορωνοϊό». !!!

ΥΓ2 Μην ξεχάμε: 1) Τηρούμε τους κανόνες υγιεινής 2) Συμμορφωνόμαστε με τις οδηγίες των Αρχών και των ιατρών 3) Μένουμε σπίτι

Να προσέχετε, θα τα ξαναπούμε,

Ιωάννα Δίελα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE