ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διάψευση ΑΕΚ για Παππά: “Οχι άλλα fake news” (pic)

Κατηγορηματική διάψευση από την ΑΕΚ στα δημοσιεύματα για πρόταση στον Νίκο Παππά.

Διάψευση ΑΕΚ για Παππά:

Κατηγορηματική διάψευση, έστω και… έμμεση από την ΑΕΚ στα δημοσιεύματα για πρόταση στον Νίκο Παππά.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ, Γιώργος Νικολάου διέψευσε το παραμικρό, με… καυστικό ποστάρισμα στο facebook.

Η ανάρτησή του αναφέρει: Βρισκόμαστε σε πόλεμο, έχουμε τις αγωνίες μας για την υγεία μας και για την επόμενη ημέρα, έχουν σπάσει τα νεύρα μας από την απομόνωση και την αφασία, περιμένουμε όλοι μας καθημερινά με αγωνία να πιάσουμε στην TV… Τσιόδρα, όπως στην Κατοχή περίμεναν με αγωνία να πιάσουν «Εδώ Λονδίνον» στο ραδιόφωνο, που έκρυβαν στο πηγάδι, και είπαμε να σιγήσουμε με τα γήινα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.908 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όμως, επειδή γράφονται και αναπαράγονται εσχάτως με ένταση και μέσα στην «ανομβρία» αθλητικών ειδήσεων διάφορα, να επισημάνουμε τούτο: Διαβάζετε αποκλειστικά, ειδικά αυτήν περίοδο, τα «Δελτία Τύπου» της ΑΕΚBC και των θεσμικών φορέων. Ούτε μεταγραφές, ούτε αποφάσεις, ούτε τίποτα.

Όχι άλλα… fake news. Moνάχα… good news στο εξής για το αντίδοτο στην πανδημία και το αντίδοτο στην αποτροπή (πιθανής) οικονομικής εξαθλίωσης της ζωής μας. Όσο ο ιός κυκλοφορεί έξω, εμείς μένουμε μέσα…

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ…

ΥΓ: Το χεράκι ή τον αγκώνα μας στο στόμα, όταν φταρνιζόμαστε, στο φαρμακείο ή στο σούπερ, συνέλληνες. Και στη «Μετά Κορωνοϊού» εποχή αυτό. Νισάφι…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.