ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορωνοϊός: 46 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, 464 συνολικά

Οπως ενημέρωσε ο κ. Τσιόδρας, υπάρχουν 46 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα, ενώ ο αριθμός συνολικά έφτασε τα 464 συνολικά - "Επιβεβαιώνεται ότι 2.000 με 3.000 έχουν μολυνθεί" - Έξι οι νεκροί.

Κορωνοϊός: 46 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, 464 συνολικά

Οπως ενημέρωσε ο κ. Τσιόδρας, υπάρχουν 46 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα, ενώ ο αριθμός συνολικά έφτασε τα 464 συνολικά – “Επιβεβαιώνεται ότι 2.000 με 3.000 έχουν μολυνθεί” – Έξι οι νεκροί.

Σε 46 αυξήθηκαν τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού που καταγράφηκαν στην Ελλάδα. Ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε συνολικά τα 464 και οι νεκροί είναι 6. Τα περισσότερα κρούσματα καταγράφονται στην Αττική.

Συνολικά 72 κρούσματα είναι απροσδιόριστης πηγής μετάδοσης. Συνολικά 78 άνθρωποι νοσηλεύονται εκ των οποίων οι 16 είναι διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας. Σύμφωνα με τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα όλοι λαμβάνουν αντιική θεραπεία.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 278.673 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο μέσος όρος της ηλικίας όσων νοσηλεύονται είναι τα 68 έτη και όσων είναι διασωληνωμένοι τα 69 έτη.

Μέχρι στιγμής 19 άτομα πήραν εξιτήριο.

Όπως ανέφερε ο Σωτήρης Τσιόδρας με τα σημερινά στοιχεία φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται η εκτίμηση της ομάδα της αναπληρώτριας καθηγήτριας Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής στο Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Βάνας Σύψα ότι στην χώρα μας υπάρχουν αυτή τη στιγμή 2.000 με 3.000 κρούσματα του κορωνοϊού.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/koronoios-46-nea-krousmata-synolika-464-katagegrammenoi-astheneis-stin-ellada Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.