ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Φάκελος Ζαχίντ: «Όλα μπορούν να αλλάξουν, αλλά…»

Στάσιμο παραμένει και το θέμα Ζαχίντ με ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ να τονίζουν ότι «τα πάντα μπορούν να αλλάξουν»

Φάκελος Ζαχίντ: «Όλα μπορούν να αλλάξουν, αλλά…» | panathinaikos24.gr

Στάσιμο παραμένει και το θέμα Ζαχίντ με ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ να τονίζουν ότι «τα πάντα μπορούν  να αλλάξουν»

Έτσι φτάσαμε στην τιμωρία για τον Παναθηναϊκό
Έτσι φτάσαμε στην τιμωρία για τον Παναθηναϊκό 2.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γκίας Ζαχίντ είναι ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει και θα ξαναπέσουν στο πράσινο τραπέζι των συζητήσεων για τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.  Η ρήτρα που έχει μπει στη συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για δανεισμό είναι απαγορευτική. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να δώσει 1,6 εκατ. ευρώ στους Κύπριους για τον Νορβηγό γι αυτό και οι πιθανότητες παραμονής του παίκτη δεν είναι πολλές.

Από την άλλη, ο χαρισματικός ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει στο «τριφύλλι» κι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι και ίσως να παίξει ένα ρόλο. Αν οι «πράσινοι» θελήσουν, θα μπορέσουν να πιέσουν τον ΑΠΟΕΛ για μια νέα συμφωνία με βάση την επιθυμία του παίκτη.

Στην παρούσα φάση, το θέμα Ζαχίντ, όπως τονίζουν στην κυπριακή ομάδα είναι στάσιμο, λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό. «Δεν… κουνιέται φύλλο στο θέμα αυτό, όπως και σε άλλα», λένε στον ΑΠΟΕΛ και προσθέτουν ότι μετά και τα τελευταία γεγονότα, τα δεδομένα μπορούν να διαφοροποιηθούν. «Υπάρχει μια συμφωνία, αλλά δεν ξέρουμε τώρα ποιο θα είναι το αύριο. Αυτά αλλάζουν, πόσο μάλλον τώρα. Όλα μπορούν να αλλάξουν όταν, τώρα προέχουν άλλα».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close