ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ

Ποιος ασχολείται με την μπάλα;

Παντελώς αδιάφορο αν θα ξεκινήσει ή όχι το πρωτάθλημα μπροστά στο κακό που μας βρήκε. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Ποιος ασχολείται με την μπάλα;

Παντελώς αδιάφορο αν θα ξεκινήσει ή όχι το πρωτάθλημα μπροστά στο κακό που μας βρήκε. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

ΟΚ, μην βαράτε. Κατανοητό πως είναι σαν να θέλει από τον τίτλο ο… ποιητής να σας πει «μην το διαβάσετε, ουδείς ασχολείται», όμως να το αντιστρέψουμε και λίγο το πράγμα; Διότι το… λιγότερο που μπορεί να σε ξεκολλήσει αυτή τη στιγμή από τη μαυρίλα που βιώνουμε και να σε κάνει να θες να ασχοληθείς με τα Παναθηναϊκά δρώμενα θα ήταν (λέμε τώρα…) μια αλλαγή ιδιοκτησίας. Δυστυχώς, δεν διαθέτουμε από δαύτη, οπότε πάμε παρακάτω, πάμε στην πραγματικότητα και όχι στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Εχουν σταματήσει τα πάντα όλα λοιπόν στη χώρα και είμαστε σε καραντίνα. Λογικό και επόμενο με το κακό που μας βρήκε αφού πάνω και πέρα απ’ οτιδήποτε άλλο είναι η προστασία της υγείας μας. Τα υπόλοιπα έπονται και κάπως έτσι απαντάται και το ερώτημα περί της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Με το συμπάθιο αλλά… να κι αν ξεκινήσουν, να κι αν δεν ξεκινήσουν. Και δεν το λέω αυτό επειδή ο Παναθηναϊκός δεν διεκδικεί τίποτα, αλλά επειδή όλοι διεκδικούμε ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ. Αν υπάρχει μια πρεμούρα για να αρχίσουν και εν προκειμένω να τελειώσουν οι διοργανώσεις ο μόνος λόγος είναι να μειωθεί λιγάκι η χασούρα από τηλεοπτικά κλπ. Και πάλι βέβαια σκεφτείτε τι έχουν να δουν τα μάτια μας – αν δουν.

Όταν έχεις σταματήσει τις προπονήσεις κάνα μήνα και η βασική σου ενασχόληση με το σπορ είναι το… χαρτί υγείας για τις ανάγκες του ίνσταγκραμ καταλαβαίνει κανείς ότι το ποιοτικό επίπεδο θα είναι υπό το μηδέν και οι εξέδρες άδειες. Για μένα η ιστορία πρέπει να τελειώσει εδώ και από τώρα να ασχοληθούμε με το «του χρόνου».

Στα δικά μας είναι προφανές ότι όπως οι περισσότεροι έτσι και ο Παναθηναϊκός θα πάει πολύ πίσω από αυτή την ιστορία. Το πόσο ακριβώς θα το δούμε εν καιρώ, όταν κάτσει η σκόνη και εκτιμηθεί γενικότερα αλλά και ειδικότερα η χασούρα. Σε κάθε περίπτωση και επειδή ότι κι αν συμβαίνει κάποια στιγμή θα τελειώσει και η ζωή θα συνεχιστεί είναι προφανές ότι έστω και εξ αποστάσεως μπορούν να γίνουν πέντε πράγματα.

Ευτυχώς έχουν ήδη πραγματοποιηθεί δυο καλές κινήσεις, του Καρλίτος και του Βέλεθ, αλλά επειδή το καλοκαίρι πάμε για μεγάλο ξεκαθάρισμα θα υπάρχει και πολύ δουλειά. Ολος ο σχεδιασμός ανήκει στον Ρόκα ο οποίος θα πρέπει να βρει και τις απαντήσεις. Να ξεκαθαριστεί καταρχήν τι θα γίνει με τον προπονητή όπου ως γνωστό υπάρχει «θέμα», να δει ποιος μπορεί να μείνει από τα συμβόλαια που λήγουν και να προετοιμάσει το έδαφος για τα φρέσκα ψάρια. Δεν είναι εύκολο, ούτε και θα είναι και στο άμεσο μέλλον καθώς μιλάμε για πρωτόγνωρες καταστάσεις αλλά η ζωή θα πρέπει να συνεχιστεί. Εστω και από τα… σπίτια μας. Καλό κουράγιο σε όλους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE