ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αυγενάκης: «Υπάρχει μέριμνα για Ομοσπονδίες και αθλητικά σωματεία – Θα μπουν στα μέτρα στήριξης»

Στα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση θα εισαχθούν τα αθλητικά σωματεία και οι Ομοσπονδίες, τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Αυγενάκης: «Υπάρχει μέριμνα για Ομοσπονδίες και αθλητικά σωματεία - Θα μπουν στα μέτρα στήριξης»

Μιλώντας στον «Alpha 9,89» ο Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρθηκε στη μέριμνα που υπάρχει από την πλευρά της Κυβέρνησης για τον αθλητισμό και τόνισε πως θα υπάρξει υπαγωγή των σωματείων και των Ομοσπονδιών.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τον κορωνοϊό:

«Οι Ομοσπονδίες και τα αθλητικά σωματεία δεν θα μείνουν ξεκρέμαστα, καθώς υπάρχει η σχετική μέριμνα από μέρους των αρμοδίων Υπουργών για να συμπεριληφθούν στα μέτρα στήριξης. Μένει να το συνυπολογίσουν, να το συνεκτιμήσουν οι συνάδελφοι και να τα συμπεριλάβουν τώρα ή λίγο πιο μετά.

Είμαστε πειθαρχημένοι, ήρεμοι και σεβόμαστε τις εντολές που δίνει η αρμόδια επιτροπή που έχει συσταθεί υπό το Υπουργείο Υγείας με την επίβλεψη του Πρωθυπουργού. Γίνεται εξαιρετική δουλειά από όσους έχουν το μεγαλύτερο βάρος: ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο Νικος Χαρδαλιάς που είναι άριστος στη δουλειά του, όπως και ο κ. Τσιόδρας με την επιτροπή των επιστημόνων. Η κοινωνία διαπιστώνει ότι θα περάσουμε δύσκολα, αλλά τουλάχιστον έχουμε τιμονιέρηδες σοβαρούς που ξέρουν που θα πάνε το τιμόνι του σκάφους. Δεν είμαστε στο έλεος του Θεού σ’ αυτή την τρικυμία και να μοιάζει η Ελλάδα καρυδότσουφλο! Αυτό το εισπράττουμε όλοι, κι εγώ από τα δικά μου σόσιαλ.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.426 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...