ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζημιά στα έσοδα ο Παναθηναϊκός λόγω κορονωϊού

Θα παρουσιάσει ζημιές στο κομμάτι των εσόδων ο Παναθηναϊκός τόσο τη φετινή όσο και την επόμενη σεζόν.

Ζημιά στα έσοδα ο Παναθηναϊκός λόγω κορονωϊού

Η παύση κάθε αθλητικής δραστηριότητας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα φέρει αναπόφευκτα ζημιές στο κομμάτι των εσόδων για τους συλλόγους.

Όπως τονίζει η «Πράσινη», στον Παναθηναϊκό η ομάδα εργασίας έχει κάνει υπολογισμούς και όπως επισημαίνει, θα υπάρξει πρόβλημα στο κομμάτι των εσόδων τόσο την τρέχουσα σεζόν όσο και την επόμενη.

Οι πηγές που φέρνουν έσοδα στις ομάδες είναι τα εισιτήρια, τα τηλεοπτικά, οι χορηγίες αλλά και οι ενδεχόμενες πωλήσεις έμψυχου δυναμικού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο κομμάτι των εισιτήριων με την παύση των αγώνων, ήδη παρουσιάζεται ζημιά, ενώ και στις πωλήσεις η έξαρση του κορωνοϊού, έχει ρίξει τις τιμές που κοστολογούνται οι ποδοσφαιριστές. Τώρα σε ότι έχει να κάνει με το τηλεοπτικό συμβόλαιο, ο Παναθηναϊκός όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τη συνδρομητική τηλεόραση της Nova, μετά και την αποχώρηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την πιθανότητα εξαγοράς που υπήρχε.

Το ζητούμενο όμως για του «πράσινους» είναι να πετύχουν ανάλογη συμφωνία με την περσινή σεζόν, αν υπάρξει θα γίνει και η επέκταση της συνεργασίας, αν όχι, τότε δεν αποκλείεται οι «πράσινοι» να πορευθούν μόνοι τους και να ψάξουν για κάτι καλύτερο οικονομικά στην αγορά.

Ανάλογα προβλήματα προκύπτουν και με τους χορηγούς, οι οποίοι από την πλευρά τους είτε θα «παγώσουν» κάθε συνεργασία, είτε θα κοιτάξουν να τις ακυρώσουν, όχι μόνο με το «τριφύλλι», αλλά και με κάθε ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.