ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έτσι ξεκλήρισε ο κορονοϊός μια οικογένεια στο Νιου Τζέρσεϊ

Ξεκληρίστηκε από τον ιό του κορωνοϊού μια οικογένεια με ιταλικές ρίζες στο Νιου Τζέρσει των ΗΠΑ.

Έτσι ξεκλήρισε ο κορονοϊός μια οικογένεια στο Νιου Τζέρσεϊ

Μια κανονική οικογενειακή τραγωδία στις μέρες του κορωνοϊού μεταδίδει το NBC News. Η ιστορία μας εκτυλίσσεται στο Νιου Τζέρσεϊ.

Αφορά μια αμερικανική οικογένεια με ιταλικές ρίζες, τους Φούσκο. Η μητέρα και για γιαγιά της οικογένειας είναι η 73χρονη Γκρέις. Έχει 11 παιδιά και 27 εγγόνια. Κάθε Κυριακή πρωί πηγαίνουν όλοι μαζί στην εκκλησία. Κάθε Κυριακή βράδυ τους μαζεύει όλους στο σπίτι για δείπνο γύρω από ένα τεράστιο τραπέζι.

Η Γκρέις πέθανε την περασμένη Τετάρτη από τον κορωνοϊό. Αρρώστησε βαριά και ήταν διασωληνωμένη μέχρι το τέλος. Πέθανε χωρίς να γνωρίζει ότι μια από τις κόρες της πέθανε επίσης στα 55 της χρόνια λίγες ημέρες πριν από τον κορωνοϊό.

Είναι πραγματικά τρομακτικό. Τρία από τα παιδιά της Γκρέις είναι επίσης στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Άλλα 20 μέλη της οικογένειας είναι στα σπίτια τους σε καραντίνα. Όλοι τους μολύνθηκαν στο τελευταίο μεγάλο δείπνο που έκανε η Γκρέις για να έχει την οικογένειά της ενωμένη. Σε αυτό είχαν καλέσει έναν φίλο τους ο οποίος ήταν ο ασθενής μηδέν του Νιού Τζέρσεϊ. Και έτσι μια οικογένεια σχεδόν ξεκληρίστηκε.

Πηγή: Newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.