ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μένουμε σπίτι… με ποδοβόλεϊ για τέσσερις «πράσινους» (Vid)

Ένα νέο τρόπο για να περάσουν ευχάριστα την παραμονή τους στο σπίτι βρήκαν τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Μένουμε σπίτι... με ποδοβόλεϊ για τέσσερις «πράσινους» (Vid)

Η αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας έχει αναγκάσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να μείνουν σπίτι να προπονούνται ατομικά, αλλά και να βρουν τρόπους εκτόνωσης γύρω από το ποδόσφαιρο.

Μετά τα challenge με το χαρτί υγείας, τέσσερις παίκτες του «τριφυλλιού» βρήκαν νέο τρόπο για να περάσουν κάπως ευχάριστα τις ώρες που παραμένουν στο σπίτι.

Συγκεκριμένα οι τέσσερις ξένοι της ομάδας όπως δημοσίευσαν στα social media άρχισαν το ποδοβόλεϊ δημιουργώντας αυτοσχέδιο γήπεδο. Πρωτεργάτες στο νέο τρόπο διασκέδασης ήταν οι Νάγκι, Σένκεφελντ, Μπέκ και Νούνες.

Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid)
Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid) 16.581 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.