ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Προβληματισμός στους ξένους παίκτες για τις διακοπές πτήσεων

Επικοινωνούσαν με ανθρώπους της «πράσινης» ΠΑΕ, για να μάθουν λεπτομέρειες.

Παναθηναϊκός: Προβληματισμός στους ξένους παίκτες για τις διακοπές πτήσεων

Η σκέψη της κυβέρνησης είναι να ακυρώσει τις πτήσεις από και προς την Ελλάδα, κάτι που έχει φέρει έντονο προβληματισμό στους ξένους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Οι ξένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μαθαίνοντας το νέο μέτρο που υπάρχει σαν σκέψη της κυβέρνησης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, είναι αρκετά προβληματισμένοι τόσο για τους ίδιους, όσο και για τις οικογένειες τους.

Μάλιστα υπήρχαν και αρκετά τηλεφωνήματα προς τα στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ώστε να λάβουν διευκρινήσεις σχετικά με το νέο κυβερνητικό μέτρο.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις συνομιλίες τους με τους διοικητικούς παράγοντες της ΠΑΕ τους ζητήθηκε να μείνουν στη χώρα, καθώς παραμένει αδιευκρίνιστο τι θα συμβεί με τις πτήσεις αλλά και για να παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλείς μη διατρέχοντας κινδύνους από μια πτήση στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζουμε, πως ως τώρα κανένας ξένος ποδοσφαιριστής δεν έχει φύγει από τη χώρα, αλλά από την ΠΑΕ τους είχαν δώσει την επιλογή να το κάνουν αν επιθυμούσαν, κάτι το οποίο τώρα δεν ισχύει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.