ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος ο Πιτίνο από τον Παναθηναϊκό!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της ενημέρωσε για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ρικ Πιτίνο.

Τέλος ο Πιτίνο από τον Παναθηναϊκό!

Οριστικά τέλος από τον Παναθηναϊκό, αποτελεί ο Ρικ Πιτίνο όπως γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωσή της η «πράσινη» ΚΑΕ.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, ευχαρίστησε τον 68χρονο προπονητή για όσα πρόσφερε το διάστημα που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας, τονίζοντας πως ο Πιτίνο πλέον αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου.

Κλείνοντας ευχαρίστησε και τον εκπρόσωπο του στην Ελλάδα για την τεράστια συμβολή αλλά και όσα πραγματοποίησε, για να έρθει ο Αμερικανός τεχνικός στην Ελλάδα και το «τριφύλλι».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.529 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ρικ Πιτίνο.

Η παρουσία του κ. Πιτίνο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού αποτέλεσε, αποτελεί και θα αποτελεί τεράστια Τιμή για τον Σύλλογο μας και την Ιστορία του. Ο σπουδαίος προπονητής και άνθρωπος, τίμησε το τριφύλλι και απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία του στο Παγκόσμιο Μπάσκετ και φυσικά το γεγονός ότι αποτελεί μέλος του Hall Of Fame.

Κάθε λεπτό της συνεργασίας μας με τον κ. Πιτίνο ήταν εξαιρετικά διδακτικό για όλα τα μέλη της ομάδας και οι γνώσεις που μας μετέδωσε ο Αμερικανός προπονητής, αποτελούν τεράστια παρακαταθήκη για το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας.

Κάθε προπόνηση, κάθε αγώνας, κάθε συζήτηση μαζί του ήταν μάθημα για όλους μας. Και όχι μόνο για το μπάσκετ αλλά και για την ίδια τη ζωή.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η επιστροφή του στις ΗΠΑ, ώστε να είναι κοντά στην οικογένεια του στις δύσκολες στιγμές που περνάει ολόκληρη η ανθρωπότητα, συνδυάστηκε με την επιστροφή του στο φυσικό του χώρο: Το Πρωτάθλημα του NCAA.

Του ευχόμαστε δε, η επιστροφή του εκεί με το Κολλέγιο IONA, να συνδυαστεί και με την κατάκτηση της κορυφής. Ο κ. Πιτίνο είναι πια ένας από εμάς. Ένας παντοτινός φίλος του Παναθηναϊκού. Κι αυτό αποτελεί τεράστιο κέρδος για τον Σύλλογο.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον εκπρόσωπο του κ. Πιτίνο, κ. Αγγελο Κοτταρίδη, για την τεράστια συμβολή του στην έλευση, αλλά και συνολικά στην υπόθεση Πιτίνο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.