ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όγδοος νεκρός από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα

Οκτώ έγιναν τα θύματα του κορωνοϊού καθώς έχασε τη μάχη με τη ζωή ένας 80χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παμμακάριστος.

Όγδοος νεκρός από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα

Οκτώ έγιναν τα θύματα του κορωνοϊού καθώς έχασε τη μάχη με τη ζωή ένας 80χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παμμακάριστος

Νωρίτερα, ένας 86χρονος που είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊο στις αρχές της εβδομάδας έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο Μαμάτσειο Κοζάνης.

Πρόκειται για μόνιμο κάτοικο του χωριού Δαμασκηνιά Κοζάνης που παρουσίασε τα συμπτώματα της νόσου πριν από μία εβδομάδα αλλά μετά από επιδείνωση των συμπτωμάτων από την πέμπτη ημέρα δεν άντεξε και έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι το δεύτερο θύμα από τον κορωνοϊό στο συγκεκριμένο χωριό μετά τον 90χρονο πατέρα του αρχικού φορέα του χωριού.

Το δυσάρεστο είναι πως ένας ακόμα ηλικιωμένος κάτοικος του χωριού βρίσκεται επίσης σε κρίσιμη κατάσταση και σήμερα θα του γίνει τραχειοτομή διότι αντιμετωπίζει πρόβλημα οξυγόνωσης. Η τραχειοτομή είναι η χειρουργική επέμβαση κατά την οποία οι γιατροί δημιουργούν τεχνητά ένα άνοιγμα στο λαιμό ώστε να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση στην τραχεία.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.