ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Τσιπουράκι, μπυράκι και ζωάρα για τον κλασικό, ηλίθιο Ελληνάρα

Πήραν τα αυτοκίνητά τους, γέμισαν τις βαλίτσες τους και ξεχύθηκαν στα χωριά τους, χωρίς να υπολογίζουν τίποτα. Το αν θα αφήσουν πίσω τους συντρίμμια και μπορεί να ξεκληρίσουν ολόκληρα χωριά, ούτε που τους νοιάζει. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Τσιπουράκι, μπυράκι και ζωάρα για τον κλασικό, ηλίθιο Ελληνάρα

Πήραν τα αυτοκίνητά τους, γέμισαν τις βαλίτσες τους και ξεχύθηκαν στα χωριά τους, χωρίς να υπολογίζουν τίποτα. Το αν θα αφήσουν πίσω τους συντρίμμια και μπορεί να ξεκληρίσουν ολόκληρα χωριά, ούτε που τους νοιάζει. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Ευτυχώς που πάντα υπάρχουν και οι μαλάκες της υπόθεσης (και είναι πολλοί σε αυτή τη χώρα) και βάζω τα παιδιά μου να τους βλέπουν στις ειδήσεις και να μη γίνουν σαν αυτούς. Τα έβαλα σήμερα να δουν τις εικόνες από τα διόδια. Χθες τους είχα βάλει εκείνον τον γελοίο παππούλη που έλεγε στον αστυνομικό που να πάει να αθληθεί. Αύριο θα βρεθεί άλλος για να τους δείξω και να τους πω “μη γίνετε σαν αυτόν”. Μπορεί να τους δείξω και έναν πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, που βρίζει αισχρά συνανθρώπους του σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλη την Ελλάδα. Και το παίζει και Ελληνάρας, τρομάρα του. Ούτε το όνομά του δε γράφω, ας μη μολύνουμε το πληκτρολόγιό μας. Μας αρκεί ο κορωνοϊός…

Ο Ελληνάρας δεν σκέφτεται κανέναν γύρω του, παρά μόνο την πάρτη του. Είδε ήλιο; Πήρε το αυτοκίνητό του και μην τον είδατε. Ξεχύθηκε στην επαρχία, στο χωριό το δικό του ή κάποιου άλλου, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τις εντολές της κυβέρνησης, των γιατρών και των ειδικών. Γιατί τι ξέρουν αυτοί, ε; Εμείς τα ξέρουμε όλα. Ποιος Τσιόδρας τώρα; Ο Ελληνάρας ξέρει ότι με το τσίπουρο και το μπυράκι δεν τον πιάνει τίποτα. Το αν θα μολύνουν έναν ολόκληρο τόπο, το αν θα σκορπίσουν τον ιό σε ένα ολόκληρο χωριό και θα πεθαίνει ο ένας μετά τον άλλον γεράκο, καθόλου δεν ενδιαφέρει τον Ελληνάρα που πρωί – πρωί έφυγε για να κάνει την εκδρομούλα του. Αυτοί είμαστε. Ενώ προλάβαμε να μη γίνουμε Ιταλία και να μη γεμίσουμε κάσες, θα βάλουμε τέτοιο αυτογκόλ που θα το φυσάμε και δε θα κρυώνει.

Πω πω μια «ντόπα»
Πω πω μια «ντόπα» 1.005 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μόνο που εγώ και η οικογένειά μου δε φταίμε σε τίποτα να την πληρώσουμε, επειδή κάποιοι είναι αγράμματοι και ηλίθιοι. Γι’ αυτό η απαγόρευση κυκλοφορίας από σήμερα κιόλας, ίσως να είναι η λύση. Ώστε όσοι έφυγαν από την Αθήνα σήμερα, να μην μπορούν να επιστρέψουν. Ας μείνουν εκεί που πήγαν για ένα, δύο, τρεις μήνες, ας κάνουν εκεί Πάσχα, καλοκαίρι και Χριστούγεννα. Να μην τους επιτραπεί να επιστρέψουν, μέχρι να ξεμπερδέψουμε με τον ιό. Και αφού δεν μπορούμε να ξεμπερδέψουμε εύκολα απ’ τον ιό, ας ξεμπερδέψουμε τουλάχιστον από τους ηλίθιους της χώρας. Μετά τα σύνορα, ας κλείσουν και τα διόδια, να μην μπορεί να επιστρέψει κανείς μέχρι νεωτέρας. Και ας πιουν το τσιπουράκι τους με την ησυχία τους, να πίνουμε κι εμείς με τη δικιά μας σε 2-3 μήνες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.