ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπολογίζεται ζημιά πάνω από 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό

Οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό και η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων έχουν και οικονομικό κόστος στον Παναθηναϊκό, όπως, φυσικά, σε όλες τις ομάδες.

Υπολογίζεται ζημιά πάνω από 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό

Οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό και η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων έχουν και οικονομικό κόστος στον Παναθηναϊκό, όπως, φυσικά, σε όλες τις ομάδες.

Τα όσα πρωτόγνωρα συμβαίνουν στον πλανήτη και στη χώρα μας, έχουν «παγώσει» τα πάντα.  Η κοινωνία βιώνει καταστάσεις που δεν έχει βιώσει ποτέ και το ίδιο συμβαίνει με τις ΠΑΕ, οι οποίες ξαφνικά βλέπουν το προϊόν να σταματάει τη δράση του και προσπαθούν να κάνουν τους υπολογισμούς τους για τη ζημία και τη χασούρα που θα έχουν, με βάση τον προϋπολογισμό που είχαν κάνει.

Στον Παναθηναϊκό κάνουν κι αυτοί τους υπολογισμούς για να δουν πως θα πορευτούν στη συνέχεια. Οταν τελειώσει όλο αυτό, θα αφήσει πίσω του σημάδια και φυσικά τέτοια θα είναι και οικονομικα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, η ζημία από τηλεοπτικά συμβόλαια, εισιτήρια αγώνων, αλλά και χορηγίες θα είναι στον Παναθηναϊκό πάνω από 2 εκατ. ευρώ. Άλλωστε, ήδη υπάρχουν οφειλές προς όλους στο τηλεοπτικό, ενώ όταν και αν θα αρχίσουν τα παιχνίδια θεωρείται δεδομένο ότι ο κόσμος δε θα έχει τη διάθεση και την ψυχολογία να πάει στο γήπεδο, λόγω των όσων έχουν συμβεί και του φόβου που υπάρχει.

Επίσης, πάντα θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι το πρωτάθλημα μπορεί και να μην αρχίσει. Είναι, φυσικά, το χειρότερο σενάριο, αλλά στους υπολογισμούς που γίνονται, ως βάση μπαίνει ένα κακό ενδεχόμενο και οι επιπτώσεις του. Σε ο, τι έχει να κάνει με τα χορηγικά – διαφημιστικά πακέτα, θα υπάρξει και εκεί πρόβλημα το επόμενο διάστημα, αφού θεωρείται δεδομένη και η μείωση εσόδων και σε αυτό το κομμάτι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.