ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η επικοινωνία Αλαφούζου – Ρόκα και οι προτεραιότητες στον ΠΑΟ

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τσάβι Ρόκα για το «αύριο» του Παναθηναϊκού.

Η επικοινωνία Αλαφούζου - Ρόκα και οι προτεραιότητες στον ΠΑΟ

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τσάβι Ρόκα για το «αύριο» του Παναθηναϊκού.

Μπορεί τα πάντα να παραμένουν στάσιμα στο ποδόσφαιρο και ο σχεδιασμός των ομάδων να πηγαίνει πίσω, όμως, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, παρά την αβεβαιότητα που υπάρχει τίποτε δεν μπορεί να αφεθεί στη… μοίρα του. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού χαράζουν το πλάνο τους, γνωρίζοντας, βέβαια, ότι τα πάντα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ο σχεδιασμός γίνεται σε ένα θεωρητικό επίπεδο, αλλά δεν μπορεί να συμβεί και διαφορετικά.

Ο Τσάβι Ρόκα, ως γνωστόν, βρίσκεται στην πατρίδα του για να είναι κοντά στην οικογένειά του. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας είναι σε επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο τις τελευταίες δυο ημέρες. Οι δυο άνδρες γνωρίζουν ότι οι διαπραγματεύσεις τώρα για μεταγραφικούς στόχους δεν  μπορούν να γίνουν, όμως, περιπτώσεις εξετάζονται προκειμένου όταν έρθει η ώρα η ομάδα να είναι έτοιμη να προχωρήσει το πλάνο της.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις προτεραιότητες του κλαμπ, αρχικά, είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο θέμα Αλαφούζου – Δώνη, κάτι που έχει ζητήσει ο Τσάβι Ρόκα. Όταν επανέλθει η κανονικότητα, θα γίνει και η συνάντηση, προκειμένου να γίνει γνωστό ποιο θα είναι το μέλλον.

Από εκεί και πέρα, στις προτεραιότητες παραμένουν, όπως είπε και ο Ρόκα με τον Αλαφούζο, είναι η υπόθεση ανανέωσης του Βαγιαννίδη, ενώ θα πρέπει να γίνει γνωστό  σύντομα και τι μέλλει γενέσθαι με τον Χρήστο Δώνη μετά την πρόταση που του έχει γίνει.

Στο τριφύλλι θα εξετάσουν και τα δεδομένα για πιθανή πώληση ποδοσφαιριστή που θα φέρει χρήματα στα ταμεία, ειδικά μετά τη ζημιά που υπολογίζεται από τα όσα έχουν συμβεί λόγω κορωνοϊού. Αν οι «πράσινοι» ικανοποιηθούν οικονομικά για περιπτώσεις όπως ο Μακέντα ή ο Πούγγουρας, τότε δε θα πουν «όχι». Επίσης, στις προτεραιότητες είναι να βρεθεί η φόρμουλα με Μολό, Φάουστο προκειμένου να λυθεί η συνεργασία, αλλά και με τον Μπεκ.

Για τα μεταγραφικά, τα πράγματα σε επίπεδο αναγκών είναι ξεκάθαρα, αλλά εκεί θα υπάρξει και περισσότερη χρονική άνεση και περιθώριο. Ηδη, άλλωστε, έχουν αποκτηθεί ο Καρλίτος και ο Βέλεθ, ενώ θα επιστρέψει ο Εμμανουηλίδης και ο Μαυρομμάτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.