ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τίποτα δεδομένο για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο σχετικά με την προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει της νέας σεζόν.

Τίποτα δεδομένο για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει τη ζωή όλων, γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι πολλά πράγματα πάνε… πίσω. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», ο κορωνοϊός έχει μπλοκάρει τα πάντα, δημιουργεί θέμα στο να επισκεφθούν οι συνεργάτες του Γιώργου Δώνη υποψήφια κέντρα προετοιμασίας. Ειδικά το Κίελτσε που έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό.

Αυτή τη χρονική στιγμή είναι πάρα πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός να πάει λημέρια γνώριμα και να πάει στο Όστερμπεεκ, όπου έκει έκανε την προετοιμασία του και πέρυσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και το πότε θα ξεκινήσει η πράσινη προετοιμασία είναι στον… αέρα, καθώς δεν έχει τελειώσει και δεν ξέρουμε καν αν θα τελειώσει το πρωτάθλημα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα είναι το δεδομένο, εάν δεν θα αρθεί η τιμωρία της Ευρώπης τότε η προετοιμασία θα πάει πίσω, σε περίπτωση που η φετινή σεζόν τελειώσει στο τέλος Ιουνίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.