ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σοκαριστικές στιγμές: Κλαίγοντας γύρισαν οι Έλληνες του εξωτερικού!

Με δάκρυα στα μάτια επαναπατρίστηκαν 400 Έλληνες από το Λονδίνο, λίγο πριν απαγορευθούν οι πτήσεις από και προς τη χώρα.

Σοκαριστικές στιγμές: Κλαίγοντας γύρισαν οι Έλληνες του εξωτερικού!

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» σήμανε συναγερμός προκειμένου να ελεγχθούν οι Έλληνες που επέστρεψαν από το εξωτερικό.

Οι επαναπατρισθέντες φορούσαν μάσκες και υποβλήθηκαν σε θερμομέτρηση.

«Σοκάρεσαι, ανατριχιάζεις και βουρκώνουν τα μάτια σου σε μισό δευτερόλεπτο όταν ακούς από το μεγάφωνο του αεροδρομίου, ευχόμαστε να είστε υγιείς», είπε βουρκωμένος και με φωνή που έτρεμε ένας από τους Έλληνες που επέστρεψε από τη Βρετανία.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Οι γιατροί είναι πια κυβέρνηση. Εκείνοι λένε στον πρωθυπουργό τι μέτρα να πάρει» συμπλήρωσε ο άντρας.

«Στην Ελλάδα υπάρχουν καλύτερα προληπτικά μέτρα από την Αγγλία» δήλωσε ένας άλλος επιβάτης της πτήσης από Λονδίνο.

«Δεν υπήρχε στη Βρετανία έλεγχος, ο περισσότερος κόσμος δεν φορά ούτε γάντια, ούτε και μάσκες. Στο αεροπλάνο όλοι φορούσαμε μάσκες, ο έλεγχος ήταν πολύ καλός στο Ελευθέριος Βενιζέλος», προσέθεσε.

Πηγή: athensvoice.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.