ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εκτός τόπου και χρόνου: Έκαναν πάρτι σε κλειστό χώρο στη Θεσσαλονίκη (vid)

Αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν μονάχα στην Ελλάδα.

Εκτός τόπου και χρόνου: Έκαναν πάρτι σε κλειστό χώρο στη Θεσσαλονίκη (vid)

Σύμφωνα με καταγγελίες στο Ράδιο Θεσσαλονίκη τα πάρτι στη φοιτητική εστία, στην περιοχή του κολυμβητηρίου είναι ένα καθημερινό φαινόμενο.

Εδώ και περίπου τρία βράδια, άτομα μαζεύονται στον αίθριο χώρο της φοιτητικής εστίας, βάζουν δυνατά μουσική ενώ ανάβουν ακόμη και βαρελότα.

Ακόμα και σήμερα μετά τις συνεχείς συστάσεις από τις κρατικές αρχές, καταγγέλλεται ότι περίπου 30 άτομα συμμετείχαν στο «πάρτι» δημιουργώντας αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.634 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη η αστυνομία είναι ενήμερη για τα παράνομα πάρτι.

Πηγή: thessnews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.