ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βόμβες Καρανίκα: «Φταίει η κυβέρνηση αν πεθάνουν οι εκδρομείς στα χωριά τους»

Κορωνοϊός: Βόμβες από τον Καρανίκα!

Βόμβες Καρανίκα: «Φταίει η κυβέρνηση αν πεθάνουν οι εκδρομείς στα χωριά τους»

Την ευκαιρία να ασκήσει κριτική στη κυβέρνηση της Ν.Δ. βρήκε ο άλλοτε σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Καρανίκας.

Ο κ. Καρανίκας έπειτα από μια μακρά περίοδο εκκωφαντικής σιωπής κι ενώ η χωρα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο αναφορικά με τα μέτρα που λαμβάνει κατά της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού, βρήκε το θάρρος και τη στιγμή να ασκήσει κριτική για τις συστάσεις που απευθύνει ο πρωθυπουργός, τα στελέχη της κυβέρνησης, γιατροί και νοσηλευτες να μείνει ο κόσμος στα αστικά κέντρα και να μην πλησιάζει σε χωριά και νησια, αφενός για να μην μεταδωσει τον ιο, αφετέρου διότι δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές σε κέντρα υγείας και νοσοκομεία για να τους εξυπηρετήσουν.

Ο κ. Καρανίκας θεωρεί λοιπόν τη Νέα Δημοκρατία στους πρώτους 10 μήνες που βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας, υπεύθυνη για τα προβλήματα που ταλανίζουν την δημόσια υγεία.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.408 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καμία εμπιστοσύνη στον Μητσοτάκη – ΝΔ Ο Μητσοτάκης, στο διάγγελμα του, μας είπε δηλαδή ότι αν πάμε στα χωριά μας και…

Gepostet von Νίκος Καρανίκας am Freitag, 20. März 2020

Πηγή: protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.