ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπορέλι θυμήθηκε την γκολάρα επί της Λέγκια (vid)

Ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι θυμήθηκε την απίθανη γκολάρα που πέτυχε επί της Λέγκια, πριν από 24 χρόνια.

Ο Μπορέλι θυμήθηκε την γκολάρα επί της Λέγκια (vid)

Ο Παναθηναϊκός σαν χθες πριν από 24 χρόνια, δηλαδή στις 20 Μαρτίου του 1996, έγραφε μια ακόμη χρυσή ευρωπαϊκή σελίδα. Οι “πράσινοι” με νίκη 3-0 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ απέκλειαν την Λέγκια Βαρσοβίας, έπαιρναν την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Μπορέλι θυμήθηκε την γκολάρα που είχε πετύχει.

“Ένα από τα καλύτερο γκολ μου, στα προημιτελικά του Champions League”, σχολίασε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Twitter.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.