ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορωνοϊός: Πληροφορίες και για νέο νεκρό στο ΑΧΕΠΑ

Στους 14 όπως όλα δείχνουν έχει ανέβει ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό

Κορωνοϊός: Πληροφορίες και για νέο νεκρό στο ΑΧΕΠΑ

Στους 14 όπως όλα δείχνουν έχει ανέβει ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, πρόκειται για έναν ηλικιωμένο, ο οποίος φέρεται να εισήχθη με πνευμονία, αλλά διαπιστώθηκε μετά θάνατον ότι είχε προσβληθεί από κορονοϊό.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως δύο άνθρωποι που νοσηλεύονταν στα νοσοκομεία “Αττικόν” και “Σωτηρία” εξέπνευσαν αργά το βράδυ της Παρασκευής και άλλος ένας άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο “Παμμακάριστος”.

Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics)
Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics) 4.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Το βράδυ της Παρασκευής οι νεκροί έγιναν δέκα με μία γυναίκα 93 ετών, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου και παρά τη μάχη που έδωσε δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η άτυχη γυναίκα έφερε βηματοδότη, ενώ είχε σακχαρώδη διαβήτη και αναπνευστικό νόσημα. «Κόλλησε» και κορονοϊό και κατέληξε, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους δέκα. Προερχόταν από την Ηλεία, ως επαφή με τους γνωστούς εκδρομείς από τους Αγίους Τόπους.

Επρόκειτο για τον δεύτερο νεκρό στο νοσοκομείο του Ρίου, μετά τον Μανώλη Αγιομυργιανάκη που «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη(11/3).

Τα 495 έφτασαν τα κρούσματα στη χώρα μας

Το απόγευμα της Παρασκευής, 20.03.2020, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, στην καθιερωμένη του ενημέρωση, ανακοίνωσε πως υπάρχουν 31 νέα κρούσματα του φονικού ιού στην Ελλάδα.

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...