ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι «πράσινες» αναμνήσεις του Πέτριτς (Pics)

Το διάστημα που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, θυμήθηκε ο Μλάντεν Πέτριτς.

Παναθηναϊκός: Οι «πράσινες» αναμνήσεις του Πέτριτς (Pics)

Ο Κροάτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε διετία 2014-2016 στον Παναθηναϊκό και φαίνεται πως το χρονικό διάστημα που πέρασε φορώντας την «πράσινη» φανέλα του έχει μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη του.

Συγκεκριμένα ο Πέτριτς μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στο instagram, ανέβασε φωτογραφίες με τους άλλοτε συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, ενώ δεν ήταν και λίγα τα σχόλια που έγραψε.

Χαρακτηριστικά, θυμήθηκε το ξενύχτι με τους Ζέκα, Καρέλη και Λαγό στην προετοιμασίας της ομάδας στην Ολλανδία, ενώ ξεχωριστή θέση στο μυαλό του, έχουν και οι μεγάλες νίκες που σημείωσε η ομάδα στα ντέρμπι.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.365 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τις φωτογραφίες

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.