ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πέτσας για lockdown: Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται και αποφασίζει

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο θα ληφθεί όποιο μέτρο χρειαστεί. Ζήτησε να μην υπάρξει εφησυχασμός και πως οι επόμενες δύο εβδομάδες «είναι πολύ κρίσιμες».

Πέτσας για lockdown: Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται και αποφασίζει

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο θα ληφθεί όποιο μέτρο χρειαστεί. Ζήτησε να μην υπάρξει εφησυχασμός και πως οι επόμενες δύο εβδομάδες «είναι πολύ κρίσιμες».

«Αξιολογούμε κάθε μέρα τα δεδομένα και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε όποιο μέτρο χρειαστεί», τόνισε ο Στέλιος Πέτσας κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τους Μάιρα Μπάρμπα και Γιώργο Ευγενίδη. Εξήγησε  ότι τα έως τώρα δεδομένα δείχνουν ότι «πάμε καλά» αλλά δεν θα πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός γιατί οι επόμενες δυο εβδομάδες «είναι πολύ κρίσιμες».

«Θα πάρουμε όποιες αποφάσεις χρειάζεται», «ο πρωθυπουργός ενημερώνεται και αποφασίζει», απάντησε χαρακτηριστικά στο ερώτημα για ενδεχόμενο καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 61.265 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για ενδεχόμενο απαγόρευσης της κυκλοφορίας σε άτομα άνω των 65 ετών, είπε ότι υπάρχουν πολλές αποφάσεις που εφαρμόζονται σε διάφορες χώρες «αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ένας μπούσουλας που θα πρέπει να ακολουθήσει κανείς».

Απηύθυνε εκ νέου έκκληση στους πολίτες να πειθαρχήσουν στις οδηγίες και να μείνουν στα σπίτια τους. Ο κ. Πέτσας είπε ότι κάποιοι θεώρησαν αυτή την ανάπαυλα ως διακοπές, ενώ δεν είναι.

«Είναι ένας πόλεμος που πρέπει να κερδίσουμε. Ακόμη και αυτοί που ταξίδεψαν να μείνουν σπίτι τους να μην έρθουν σε επαφή με τις κοινωνίες και διασπείρουν τον ιό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το ενδεχόμενο επέκτασης της έκτακτης στήριξης και σε άλλους κλάδους της οικονομίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαβεβαίωσε ότι θα στηριχθεί όποιος έχει ανάγκη αλλά αυτό δεν σημαίνει «ανοίξαμε και σας περιμένουμε και όποιος περνάει απ’ έξω θα πετάμε χρήματα φορολογουμένων».

Πηγή: Skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...