ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επικός Παπαπέτρου σε Χατζηγιοβάνη: «Δεν θα είμαι μόνο για κεφαλιές» (vid)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε το γνωστό σε όλους challenge και έστειλε ένα επικό μήνυμα στον ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού, Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Επικός Παπαπέτρου σε Χατζηγιοβάνη: «Δεν θα είμαι μόνο για κεφαλιές» (vid)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε το γνωστό σε όλους πλέον challenge με το χαρτί υγείας και έστειλε ένα επικό μήνυμα στον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Δείτε το στόρυ- επος:

https://www.youtube.com/watch?v=E7woKE9xsvk&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0Xd28ECNz-b7R6ubUV6dMf45MGAo0fdjjAWZGIJkTir82Q9VLc8wXR1TM

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.872 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.