ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τηλεδιάσκεψη στον ΕΣΑΚΕ για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος

Ο ΕΣΑΚΕ κάλεσε τις ομάδες σε τηλεδιάσκεψη αύριο, με τα δεδομένα να δείχνουν ότι οδηγούμαστε σε οριστική διακοπή.

Τηλεδιάσκεψη στον ΕΣΑΚΕ για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος

O EΣΑΚΕ κάλεσε τις ομάδες αύριο σε τηλεδιάσκεψη, με σκοπό να συζητηθεί τι μέλλει γενέσθαι με το τρέχων πρωτάθλημα.

Είναι δεδομένο ότι στο τραπέζι αναμένεται να πέσει το ενδεχόμενο να υπάρξει διακοπή του πρωταθλήματος, μιας και τα περιθώρια για να ολοκληρωθεί στενεύουν.

Η χώρα βρίσκεται μέχρι τις 6 Απριλίου τουλάχιστον σε καθεστός απαγόρευσης λειτουργίας και κανείς δεν ξέρει πότε θα σταματήσει όλο αυτό.

Πως αντέδρασαν Σλούκας και Μπαρτζώκας όταν… έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον στο αεροδρόμιο
Πως αντέδρασαν Σλούκας και Μπαρτζώκας όταν… έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον στο αεροδρόμιο 5.458 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρέπει να σημειωθεί πως κάθε κουβέντα θα γίνει σε συνεννόηση με την Πολιτεία και την ΕΟΚ, όμως σε κάθε περίπτωση το συμβούλιο είναι αρκετά κρίσιμο και μπορούμε να περιμένουμε σημαντικές αποφάσεις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ